Taskmaster Returns 5th Sep 9:00pm On Dave NEW! | View PDF on Apple iOS | Higurashi no Naku Koro ni

More Share Corp Приложения

Loading...
Popular Funny Picture 3.0.20160523
More Share Corp
POPULAR FUNNY PICTURE is a app with tonscollection of memes,funny gifs,relatable and super hilarious post.Only The Funniest are featured in this apps. Hundreds of funnyimages. Get the newest and freshest funny pictures on market forfree. Most hilarious funny pictures of animals, children, funnygirls and boys, very funny faces, human caricatures, humorouscomics, pictures of cats, dogs and birds, cool pictures and crazypictures of funny situations, funny people, jokes photo and otherfun stuff. Contains photo categories Reddit, absolutely awesomecute pictures, Fails, digg, Epic Fail Pics, Cute Pics, Funny Memes,cool pictures, cute dogs and cats, funny pets, rage comics, oranything other type of funny pictures, we think you will LOVE LOLPics! Get it now while it's free, and UPDATED real time!★ FEATURES:* Clear style and simple* View image offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More features★ Popular RSS Available (credited to owner)* Advice-animal* Epic-Fun* FunnyFix* FunSubstance* ItsDamnFunny* Laugh-Addict* LaughingStation* LOLFactory* OMG-Humor* RageComics4You* WhatShouldWeCallMe* (Contact me please if you want adding RSS to this app)★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ DISCLAIMER!★★★★★★★★★★All the pictures, images, animate and videos contained on our appswere collected from RSS. All media featured in this apps belong totheir respective owners. We don’t claim ownership to any of thesephotos.★★★★★★★★★★
Kumpulan Kunci Gitar Indonesia 5.0.20181026
More Share Corp
Hari gini masih nyari buku atau majalah kunci gitar? masih browsingbuang-buang kuota internet? kami persembahkan sebuah aplikasikumpulan kunci-kunci gitar terlengkap band indonesia. Mulai darilagu-lagu jadul jaman dulu sampai lagu terbaru serta terkini danterupdate pada saat aplikasi ini diupload. Aplikasi ini bisasebagai referensi tambahan untuk yang suka nongkrong, ngamen, organtunggal, orkes dangdut, ataupun manggung-manggung di kafe. Kuncigitar ini bisa mainkan dalam bentuk alat musik apa saja sepertigitar, banjo, bass, mandolin, ukulele, piano, keyboard, biola, danlain lain. Bagi kalian yang pemula maupun sudah profesional jugabisa menggunakan aplikasi ini sebagai hiburan saja atau untukbelajar. ★★★Fitur Unggulan: *Full Offline bisa langsung maen gitar*2000 lebih Nama Band Kord *10000 lebih chord *Kategori bandberdasarkan abjad *Kategori judul berdasarkan abjad *Chord besertalirik *Simple dan mudah digunakan *Fitur Pencarian *AUTO SCROLL*Bookmark/favorit chord *Transpose Chord (New*) *Chart ampuh musikLagu terpopuler *Lagu yang paling banyak diminati dan seringdimainkan *Chord lirik lagu Nissa Sabyan yang lagi trending★★★Genre: musik pop, rock, klasik, jadul, religi, nasional,tradisional, reggae, house, lawas, sholawat, qasidah, gambus,koplo, campursari, melayu indo, bugis, sunda, dangdut, indie, jazz,blues, jawa, batak, medan (barat alakadarnya ya, soalnya fokusdiindo, silakan download versi CHORD GUITAR FULL OFFLINE untukkoleksi baratnya) dll... ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOODCOMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)-------------------------------- KALO ADABUGS/PERTANYAAN/FITUR/SARAN/KRITIK MOHON EMAIL AJA BOS YA GA PERLURATING 1, MOHON BANTU RATING 5 AJA, SOALNYA RATING 5 BISA MEMBUATTEAM KAMI MAKIN SEMANGAT UNTUK MENGEMBANGKAN TERUS :) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ !!!!!!!!!!-- Copyright protection --!!!!!!!!!! Aplikasiini telah terdaftar bersertifikat resmi sebagai pemilik HAK CIPTAdan DILINDUNGI oleh Undang-Undang Republik Indonesia Nomor 28 Tahun2014 tentang Hak Cipta dengan pidana penjara paling lama 10(sepuluh) tahun dan/ atau pidana denda paling banyakRp4.000.000.000,00 (empat miliar rupiah)! MeliputiRancangan/struktur/alur/penulisan program dan skema database. Untukkonten tidak termasuk perlindungan HAK CIPTA dan KAMI tidakbertanggung jawab atas segala isi konten, untuk kontennya bersifatpublik dan bebas namun tetap tunduk pada aturan perundangan yangberlaku di indonesia, jika kalian ada salah satu pemilik kontenasli dan tidak mau dipublish silakan hubungi kami melalui emailserta lampirkan bukti kepemilikan resminya, akan kami hapus daridatabase, terimakasih. Today is it still looking for books orguitar key magazines? still browsing wasting internet quota? wepresent an application of a collection of the most complete guitarkeys Indonesian bands. Starting from old school songs to the latestsongs and the latest and updated when this application wasuploaded. This application can be an additional reference for thosewho like to hang out, ngamen, single organ, dangdut orchestra, orgig at a cafe. This guitar key can play in the form of any musicalinstrument such as guitar, banjo, bass, mandolin, ukulele, piano,keyboard, violin, and others. For those of you who are beginners oralready professionals can also use this application asentertainment only or to study. ★★★ Featured Features: * FullOffline can directly play guitar * 2000 more Band Name Chords *10000 more chords * Category alphabetical bands * Categoryalphabetical categories * Chord with lyrics * Simple and easy touse * Search feature * AUTO SCROLL * Bookmark / favorite chords *Transpose Chord (New *) * The most popular music song * The mostpopular and frequently played songs * Chord lyrics for NissaSabyan's songs that are more trending ★★★ Genres: pop music, rock,classic, old school, religion, national, traditional, reggae,house, lawas, sholawat, qasidah, gambus, koplo, campursari, melayuindo, bugis, sunda, dangdut, indie, jazz, blues, jawa, batak, medan(the west is bad, because the focus is diindo, please download theCHORD GUITAR FULL OFFLINE version for the western collection) etc... ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILL BE IMPROVETHIS PROJECT :) -------------------------------- KALO THERE AREBUGS / QUESTIONS / FEATURES / SUGGESTIONS / CRITICISTS PLEASE EMAILAJA BOS YES GA NEED RATING 1, PLEASE ASK RATING 5 AJA, THE PROBLEMOF RATING 5 CAN MAKE OUR TEAM MAKE A SPIRIT TO DEVELOP CONTINUE :)★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ !!!!!!!!!! - Copyright protection -!!!!!!!!!! This application has been officially registered as theowner of COPYRIGHT and PROTECTED by the Law of the Republic ofIndonesia Number 28 of 2014 concerning Copyright with a maximumimprisonment of 10 (ten) years and / or a fine of a maximum ofRp.4,000,000,000.00 ( four billion rupiah)! Includes the design /structure / flow / writing of programs and database schemes. Forcontent not including COPYRIGHT protection and WE are notresponsible for all content, for the content is public and free butstill subject to applicable laws and regulations in Indonesia, ifyou have one of the original content owners and do not want to bepublished please contact us via email and attach proof of officialownership, we will delete it from the database, thank you.
My Girlfriend is My Big Boss 3.0.20181007
More Share Corp
★★★★★★★★★★ My Girlfirend = My Big Boss (true story) ★★★★★★★★★★Original story by Biji.Salax (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014672103/my-girlfriend--my-big-boss/1Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Tiba-tiba aku merasa Telah begitu lamamengenalmu Bukan hanya akrab Tetapi dekat Pada suatu masa Jauhsebelum aku mati Bahkan lama setelah aku lahir Dan pada jarakantara kelahiran dan kematianku Aku merasa pernah bersatu denganmuEntah dimana By Biji.Salax ★★★★★★★★★★ Fitur yang ditawarkan: ★OFFLINE (baca dimana aja oke) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yangterkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kamiteam moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpundengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel di HHsmartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILLBE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Keyword: Novelterbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, MyGirlfriend is My Big Boss (true story), kaskus SFTH Stories fromthe Heart ★★★★★★★★★★ My girlfirend = My Big Boss (true story)★★★★★★★★★★ Original story by Biji.Salax (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014672103/my-girlfriend--my-big-boss/1Republish on android by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Suddenly I felt Has been so long shipper Notonly familiar but close At a time Long before I die Even long afterI was born And the distance between birth and death I was neverunited with you I do not know where by Biji.Salax ★★★★★★★★★★Features offered: ★ OFFLINE (read where just okay) ★ Full Chapters★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Any contributions,COPYRIGHT and content contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE,our team moreshare only publish again without changing the contentsat all with the purpose of your convenience in reading the contentof the novel in HH smartphone, if there are others who feel theyhave contributed this work please email us, will be revisedownership of this work. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE,COMMENT GOOD WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★Keyword: Best Novel Indonesia lifted from the real story,phenomenon, My Girlfriend is My Big Boss (true story), kaskus SFTHStories from the Heart
Cinta Muslim Nasrani | SFTH 3.0.20181007
More Share Corp
★★★★★★★★★★ Sebuah Kisah Cinta antara muslim dan nasrani (truestory) ★★★★★★★★★★ Story by indunkz (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012476416/sebuah-kisah-cinta-antara-muslim-dan-nasrani-true-story/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Membaca banyaknya kisah hidup di SFTH membuatgw juga mau share kisah cinta gw dengan seorang cewek yang ga akanpernah gw lupain seumur hidup gw , panggil aja gw ndunk umur gwsekarang 23. Saat ini gw udah punya istri dan 1 orang anak berumur1 tahun . Mungkin agan2 heran diumur semuda ini gw udah merid,punya anak lagi. Semua akan gw ungkap disini dari awal hinggaakhir. ★★★★★★★★★★ Fitur yang ditawarkan: ★ OFFLINE (baca dimana ajaoke) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER:Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandung didalamnyamerupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moreshare hanyamempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Novel terbaik indonesia diangkat dari kisahnyata, fenomena, Sebuah Kisah Cinta antara muslim dan nasrani (truestory), kaskus SFTH ★★★★★★★★★★ A love story between a Muslim andChristian (true story) ★★★★★★★★★★ Story by indunkz (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012476416/sebuah-kisah-cinta-antara-muslim-dan-nasrani-true-story/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Read many stories of life in SFTH make I alsowant to share the love story of a girl who gw ga will never forgetit for life gw gw, gw aja ndunk call now age 23. Currently gw gwalready had a wife and one child aged 1 year. Agan2 might besurprised at the age of this young gw already Merid, have morechildren. All will be revealed gw here from beginning to end.★★★★★★★★★★ Features offered: ★ OFFLINE (read where just okay) ★Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Anycontributions, COPYRIGHT and content contained in it is OWNED BYTHE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publish again withoutchanging the contents at all with the purpose of your conveniencein reading the content of the novel in HH smartphone, if there areothers who feel they have contributed this work please email us,will be revised ownership of this work. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOOD WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Indonesia's best novel adaptation of a truestory, a phenomenon, a love story between a Muslim and Christian(true story), kaskus SFTH
SK2H Reborn Kaskus True Story 3.0.20160523
More Share Corp
SK2H = Sepasang kaos kaki hitam (True Story)★★★★★★★★★★Originalstory twit @pudjanggalama ★★★★★★★★★★Reborn by haha.hehe (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/5127c3bb8327cfae2c000002/reborn-sepasang-kaos-kaki-hitam-by-pujanggalama-old-thread-version/★★★★★★★★★★Republishon android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Salam kenalsemua, dan salam hormat buat para sesepuh penunggu forum palinggalau sejagat kaskus. ijinkan gw (haha.hehe) mereborn salahsatukisah fenomenal yg pernah booming di SFTH dua tahun yg lalu. ceritaterbaik edisi 2011. ditulis oleh om ari aka pujangga.lama threadaslinya udah tenggelam di old kaskus. kalaupun bisa diakses, kitakudu buka page per page nya, karena indexnya masih menggunakan linkkaskus yg lama. repot kan? nah, karena itulah gw bermaksud mereborncerita yg nggak pernah bosen buat dibaca berulang-ulang ini!percaya deh, gw sendiri udah 10 kali baca cerita ini dan rasanyatetep touch banget! buat yg juga pernah baca, siapin diri kalianbuat bernostalgia sama wanita berkaoskaki hitam dan pion caturnya.buat yg baru banget tau cerita ini, silakan disimak dan diresapiya. nggak akan nyesel deh dijamin Senyum2 plus Mewek. oiya kalo adayg tanya gw udah dapet ijin atau belum dari penulis aslinya buatbikin reborn ini, jawabannya definitely udah. bisa dicek ditimeline twitternya om ari >> @pudjanggalamaByHAHA.HEHE-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★SK2H Novel terbaikindonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, jawaban pada part 66masih dipertanyakan, foto meva?SK2H = A pair of black socks (TrueStory)★★★★★★★★★★Original story twit @pudjanggalama★★★★★★★★★★Rebornby haha.hehe (DJID)http://www.kaskus.co.id/thread/5127c3bb8327cfae2c000002/reborn-sepasang-kaos-kaki-hitam-by-pujanggalama-old-thread-version/★★★★★★★★★★Rebornrepublish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Greetings all,and respect for elders greeting gatekeepers most troubled universalforum kaskus. let gw (haha.hehe) mereborn one of the mainstory-been phenomenal boom in SFTH two years ago. the 2011 editionof the best stories written by ari om aka pujangga.lama originalthread already drowning in old kaskus. if it can be accessed, wemust open its page per page, because Indexnya still using the oldone kaskus link. bother, right? nah, that's why i intend merebornstory that never bored for repeatedly read this! believe me, I ownalready 10 times read this story and it feels really tetep touch!create who also once read, siapin yourself nostalgic for the samewoman and a black berkaoskaki chess pawn. create new mouth reallyknow this story, please be listened to and impregnated yes. willnot be guaranteed deh nyesel Senyum2 plus Mewek. oiya somewondering if i already get permission or not of the original authorfor making this reborn, the answer is definitely already. can bechecked in the timeline twitter ari om >> @pudjanggalamabyHAHA.HEHE-------------------------------Features offered:★ OFFLINE(read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★SK2H Best NovelIndonesia lifted from the real story, the phenomenon, the answer topart 66 is still questionable, meva photo?
Drama Get Karma | Kaskus SFTH 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★★★★★★Who Play Drama Will Get Karma (truestory)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/51810338562acfb034000003Republish onandroid by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel ini memberikan pandangan bahwatidak slama nya pleiboi itu buruk .. terkadang ada kala nya sioknum pleiboi ini menyayangi & mencintai para slingkuhannya dgntulus (bukan main main) , yg kita beri gelar PECINTA WANITA .....tapi apa daya ? se ganten* ganten* nya gue bermain cinta,akhirnyakena karma juga . jadi gue harep lo gak baca doang , sebisanyaambil plajaran dari apa yg gue dapet yaa :D tapi ntar .. sbelumnyague mau bilang , ini smua masa lalu gue ya .. disaat gue jadi alayambassador,jadi buaya darat,jadi cowo blengcek,jadi playboy papanatas,itu smua masa lalu .. skarang gue udah tobat permanen , karnaada 1 cewe (dalam crita ini juga) yg bikin gue brubah kyk ginisiapa yaa siapa yaa pnasaran ? baca aja mblo , gue bikinmenggelinjang lo. By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Fitur yangditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ FastMenu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTAmaupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULISDIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubahisi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi noveldi HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memilikikontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novelterbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, Who PlayDrama Will Get Karma (true story), kaskus SFTH★★★★★★★★★★DramaticPlay Who Will Get Karma (true story)★★★★★★★★★★Original story byBebeh.Cleopatra (DJID)http://www.kaskus.co.id/thread/51810338562acfb034000003Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★This novel gives his view that notslama pleiboi it bad .. sometimes when it's the person pleiboicherish and love the slingkuhannya with sincere (not playinggames), that we be given the title LOVERS OF WOMEN ..... but whatpower? ganten ganten se * her * I love to play, finally hit karmatoo. so I do not read doang harep lo, hopefully grab plajaran ofwhat I dapet yaa: D but ntar .. sbelumnya I want to say, this smuaya .. my past when I finished Alay ambassador, so blackguard, socowo blengcek, so playboy top, it smua past .. I've skarangpermanent repentance, because there was one girl (in this critatoo) that makes me brubah kyk gini anyone who yaa yaapnasaran? readMblo wrote, I make menggelinjang lo.By byBebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read wherejust okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER:Any contributions, COPYRIGHT and content contained in it is OWNEDBY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publish again withoutchanging the contents at all with the purpose of your conveniencein reading the content of the novel in HH smartphone, if there areothers who feel they have contributed this work please email us,will be revised ownership of thiswork.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best noveladaptation of a true story, phenomenon, Drama Play Who Will GetKarma (true story), kaskus SFTH
3 Kontrakan 1 Kost, SFTH Novel 3.0.20160331
More Share Corp
3 Kontrakan 1 Kost | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulisberdasarkan pengalaman pribadi (true story | aka kisahnyata)★★★★★★★★★★Original story by audrianramanta (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/510f9eaf5a2acf752e000008Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Halo agan danaganwati sekalian...setelah lama jadi silent reader akhirnya akumutusin juga untuk nyeritain kisah hidupku yang kayak permennano-nano (itu lho yang manis asem asin rame rasanya). Sebelum akunyeritain kisah ini aku mau kenalin diri dulu.Namaku Rian dan ininama asli ku lho (terus agan harus bilang "wow" gitu?).Cukup namakuaja yang asli dan nama tokoh-tokoh lain aku samarin ya (Takut kenaUU Pencemaran Polusi Udara...eh Pencemaran Nama Baik maksudnya).Sekarang umurku 24 tahun dan baru aja masuk kuliah S2 di kotaJogja berhati nyaman.Sebelumnya aku kuliah S1 Teknik Sipil diMalang.Kota yang dulunya kota bunga dan berubah jadi kota rukosekarang...hehehehe. Durasi kisah ini terjadi 6 tahun lalu saat akumasih unyu-unyu bau penyu (halah...),masih jadi mahasiswa teknikyang penuh suka duka sampai aku jadi seperti ini (Seperti apaya??).Semoga aja aku bisa terus Update kisahnya ya...jangan lupakalo berkenan bisa kasih udah cukup kok apalagi yang ngasih IntinyaSelamat menikmati Kisah ini.. Byaudrianramanta-------------------------------Fitur yangditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ FastMenu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTAmaupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULISDIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubahisi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi noveldi HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memilikikontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★3 Rented1 Kost | SFTH (True Story Novel)The story was written based onpersonal experience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Originalstory by audrianramanta (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/510f9eaf5a2acf752e000008Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Hello agan andaganwati all ... after so long I finally finished with a silentreader also to nyeritain story of my life is like candy nano-nano(it know that sweet sour taste salty crowded). Before I nyeritainthis story I want kenalin themselves dulu.Namaku Rian and I knowit's real name (continued agan have to say "wow" right?). Just myname and the name of the original aja other figures I Samarin yes(Fear taxable Pollution Act pollution ... eh Defamation means).Now24 years of my life and just had to go to college in the city ofYogyakarta S2 be nyaman.Sebelumnya I study Civil Engineering atMalang.Kota S1 that was once the city of flowers and turned into acity shop now ... hehehehe. The duration of this story happened sixyears ago when I was Unyu-Unyu smell turtle (gak ...), still sofull of engineering students ups and downs until I so like this(Like what ??). Hopefully I can just continue to update the storyyeah ... do not forget if deign can love really is enough let alonengasihEssentially Enjoy this Story ..byaudrianramanta-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Chord Guitar Full Offline 5.0.20181026
More Share Corp
Guitar chords and lyrics complete collections full offline isAndroid mobile application to find and view more than 60.000 chordsfrom 5000 of artists or band local, west and international. Thisapp for all musicians – from beginners to professionals with basic,advanced and expert of chord. You can playing all chord/lyric withGuitar, banjo, bass, mandolin, ukulele, piano, keyboard, biola,etc. and you can transpose chord with TRANSPOSER feature using acapo button. some chord including scales or tabs for learning andfingerings ★★★ App includes: - Full Оffline access chord and lyric- Autoscroll with customize speed control - Sorting Alphabetic A-Zlisting - Sorting Alphabetic band/artists listing - SortingAlphabetic title listing - Easy search and finder chord and lyricwith filtering - Zoom in/out customize - Easy bookmark/favoritechord - Transposer chord (*New) - Top Song Chart Hits in home area- The Most Frequently Played Singles Song in the World ★★★ Genre:music pop, rock, metal, legend, classic, country, old, dangdut,indie, jazz, blues, popular and the latest west song, indonesia,malaysian, etc... NOTE: Installing Time UpTo 3 Min!!! please bepatience!!! ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILL BEIMPROVE THIS PROJECT :) If you have any questions or problem withthis app, please do not hesitate to contact me. !!!!!!!!--Copyright protection --!!!!!!!!! This application has beenofficially registered as the owner of COPYRIGHT and PROTECTED bythe Law of the Republic of Indonesia Number 28 of 2014 concerningCopyright with a maximum imprisonment of 10 (ten) years and / or afine of a maximum of Rp.4,000,000,000.00 ( four billion rupiah)!Includes the design / structure / flow / writing of programs anddatabase schemes. For content not including COPYRIGHT protectionand WE are not responsible for all content, for the content ispublic and free but still subject to applicable laws andregulations in Indonesia, if you have one of the original contentowners and do not want to be published please contact us via emailand attach proof of official ownership, we will delete it from thedatabase, thank you.
Tidak Mudah Menemukanmu | SFTH 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★★★★★★Ternyata Tidak Mudah Menemukanmu (truestory)★★★★★★★★★★Original story by raspcake (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/51c93c5141cb17406d000004/Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Cerita ini adalah cerita lanjutandari cerita yang gw bikin sebelumnya: Have I Told You Lately That ILove You. Kenalin dulu, gw Nanda, tinggi gw 170, rambut ga pernahpendek pasti panjang, kata orang kalo rambut gw panjang dandikuncir gw dibilang cantik. Eya gw Cowo! gw Cantik! dan gwN.O.R.M.A.L! Itu sekelias tentang gw. By raspcake★★★★★★★★★★Fituryang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAKCIPTA maupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANGPENULIS DIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpamengubah isi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membacaisi novel di HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasamemiliki kontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novelterbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, TernyataTidak Mudah Menemukanmu, kaskus Stories from the Heart(SFTH)★★★★★★★★★★Turns Not Easy Menemukanmu (truestory)★★★★★★★★★★Original story by raspcake (DJID)http://www.kaskus.co.id/thread/51c93c5141cb17406d000004/Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★This story is the story of acontinuation of the story before making gw: Have I Told You LatelyThat I Love You. Kenalin first, Nanda gw, gw 170 high, short hairga ve definitely long, people said if long hair and ponytail gw gwexactly pretty. Eya gw Guys! gw Beautiful! and gw N.O.R.M.A.L! Itsekelias about gw.by raspcake★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE(read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's bestnovel adaptation of a true story, phenomenon, Turns Not EasilyMenemukanmu, kaskus Stories from the Heart (SFTH)
I Told U Lately That I Love U 3.0.20181007
More Share Corp
★★★★★★★★★★ Have I Told You Lately That I Love You (true story)★★★★★★★★★★ Original story by raspcake (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/510b6f941d76082243000000/ Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Terkadang lawan bicara kita tidak tau bahwa dirinyatengah dicintai, Kenalin dulu, gw Nanda, tinggi gw 170, rambut gapernah pendek pasti panjang, kata orang kalo rambut gw panjang dandikuncir gw dibilang cantik. Eya gw Cowo! gw Cantik! dan gwN.O.R.M.A.L! Itu sekelias tentang gw. By raspcake ★★★★★★★★★★ Fituryang ditawarkan: ★ OFFLINE (baca dimana aja oke) ★ Full Chapters ★Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAKCIPTA maupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANGPENULIS DIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpamengubah isi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membacaisi novel di HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasamemiliki kontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE,GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, Have ITold You Lately That I Love You, kaskus Stories from the Heart(SFTH) ★★★★★★★★★★ Have I Told You Lately That I Love You (truestory) ★★★★★★★★★★ Original story by raspcake (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/510b6f941d76082243000000/ Republishon android by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Sometimes the other person we did not know that he wasbeing loved, kenalin first, Nanda gw, gw 170 high, short hair ga vedefinitely long, people said if long hair and ponytail gw gwexactly pretty. Eya gw Guys! gw Beautiful! and gw N.O.R.M.A.L! Itsekelias about gw. by raspcake ★★★★★★★★★★ Features offered: ★OFFLINE (read where just okay) ★ Full Chapters ★ Fast MenuSelection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Indonesia'sbest novel adaptation of a true story, phenomenon, Have I Told YouLately That I Love You, kaskus Stories from the Heart (SFTH)
Accidentally In Love | SFTH 3.0.20181007
More Share Corp
★★★★★★★★★★ Accidentally In Love (true story) ★★★★★★★★★★ Originalstory by robotpintar (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/52fdc5d040cb175c098b460e/ Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ satu lagi cerita 'Accidentally In Love' dari robotpintaraka om boni, ini cerita emang baru tp cara penyampan yang enak dansetting di luar negeri yaitu di inggris serta cerita true storyyang emang accidental cara ketemu ama pasangannya. Review by:dimastpp (kaskus ID) ★★★★★★★★★★ Fitur yang ditawarkan: ★ OFFLINE(baca dimana aja oke) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yangterkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kamiteam moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpundengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel di HHsmartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILLBE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Novel terbaikindonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, Accidentally InLove, kaskus Stories from the Heart (SFTH) ★★★★★★★★★★ AccidentallyIn Love (true story) ★★★★★★★★★★ Original story by robotpintar (DJID) http://www.kaskus.co.id/thread/52fdc5d040cb175c098b460e/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ one more story "Accidentally In Love" fromrobotpintar aka om boni, this new story tp way weve penyampandelicious and setting abroad are in English as well as the story ofa true story that weve met accidental way ama partner. Review by:dimastpp (DJ ID) ★★★★★★★★★★ Features offered: ★ OFFLINE (read wherejust okay) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOOD WILL BE IMPROVE THISPROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Indonesia's best novel adaptationof a true story, phenomenon, Accidentally In Love, kaskus Storiesfrom the Heart (SFTH)
Live to Love | SFTH 3.0.20160331
More Share Corp
Live to Love | SFTH (True Story)★★★★★★★★★★Original story byrakhaprilio (IDKASKUS)http://www.kaskus.co.id/thread/5241e5128227cfcc6b000002/live-to-love--true-storyRepublishon android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------1. Cerita ditulis berdasarkan pengalaman saya selama perkuliahan dulu. Makabersopan santun lah terhadap tokoh yang masih ada.2. Jika adakesamaan cerita, nama atau kejadian, maka terlebih dahulu denganini saya meminta maaf kepada sodara semua. Sebab saya tulis apaadanya.3. Kisah ini meskipun berawal bahagia namun ada tetes airmata ketika saya teringat dengan salah satu tokoh yang telahtiada.4. Beberapa alamat dan nama ada yang saya rubah / samarkandemi kebaikan bersama, namun rule cerita tetap pure apa adanya.5.Ini cerita bukan cerita bokep atau mesum yang seperti sodarafikirkan. Jadi jangan berfikiran yang iya iya sebab akan merusakmemori otak anda.6. Mohon dukungan dan doa semoga saya tetap kuatdalam menulis / melanjutkan kisah di setiap harinya.7. Bagi para SR( Silent Reader ) di harap untuk meninggalkan jejak sebab TS butuhmasukan dan dukungan untuk menyelesaikan tread.8. anda ingin kepoinsaya, boleh. asal dalam batas wajar dan sopan.9. jika ada beberapapertanyaan yang terbilang privat sekiranya bisa di tanyakan melaluiPM ( privat masage )10. Bila ada orang dermawan, bolehlah berbagipahala. Jika agan berkenan, mohon di rate Lima. Byrakhaprilio-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Live to Love |SFTH (LTL) Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata,fenomena, true storyLive to Love | SFTH (TrueStory)★★★★★★★★★★Original story by rakhaprilio (IDKASKUS)http://www.kaskus.co.id/thread/5241e5128227cfcc6b000002/live-to-love--true-storyRebornrepublish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------1. The story waswritten based on my experiences during the first lecture. Sopoliteness was the character is still there.2. If there aresimilarities stories, names or events, the first with this Iapologize to Sodara all. Because I write what it is.3. This storybegins with a happy yet although there are tears when I rememberedone of the figures who have died.4. Some of the addresses and namesthere that I change / disguise for the common good, but the ruleremains pure story is.5. This story is not a story like porn orobscene Sodara think about. So do not minded that yes yes becauseit will damage your brain's memory.6. Please support and prayerthat I stay strong in the writing / continue the story in everyday.7. For the SR (Silent Reader) in the hope to leave a trailbecause TS need input and support to complete the tread.8. You wantkepoin me, allowed to be. origin within reasonable limits andpolite.9. if some questions are fairly private if only can ask viaPM (private masage)10. If there is a generous person, so-so sharethe reward. If agan deign, please rated Lima.byrakhaprilio-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Live to Love| SFTH (LTL) Best Novel Indonesia lifted from the real story, aphenomenon, a true story
Jeritan Malam | SFTH Novel 3.0.20160331
More Share Corp
Jeritan Malam | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulis berdasarkanpengalaman pribadi (true story | aka kisah nyata)★★★★★★★★★★Originalstory by meta.morfosis (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/post/55c6d39760e24bf50f8b4570Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Menjadi manusianormal adalah sebuah impian setiap manusia, tapi apa jadinya ketikasebuah kejadian yang menimpa anda membuat semuanya menjadi sebuahmimpi buruk, saat waktu2 yang terasa indah untuk dinikmati kinimenjadi sebuah kecemasan, saat tempat tempat terindah yang kitakunjungi kini menjadi sebuah pemandangan yang penuh dengan rasaketakutan.Nama gw reza, gw merupakan lulusan salah satu perguruannegeri ternama disalah satu universitas negeri di Jakarta, sebuahkampus yang berada dalam suatu lingkungan asri dengan pohon pohonbesar disekitarnya bahkan hampir mirip disebut dengan sebutan hutankota, gw menyelesaikan pendidikan SI dalam waktu yang normal,dengan predikat yang lumayan hingga akhirnya sebuah panggilan kerjamengantarkan kaki gw untuk berlabuh disalah satu kota di jawatimur. By meta.morfosis-------------------------------Fitur yangditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ FastMenu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTAmaupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULISDIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubahisi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi noveldi HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memilikikontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ScreamsNight | SFTH (True Story Novel)The story was written based onpersonal experience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Originalstory by meta.morfosis (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/post/55c6d39760e24bf50f8b4570Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Being a normalhuman being is a dream of every human being, but what happens whenan incident that happened to you to make everything into anightmare, when waktu2 that feels wonderful to be enjoyed nowbecome a concern, as the place of the loveliest places we visitednow become a landscape full with a sense of dread.Name gw reza, gwis a graduate of one of the universities country renowned at onestate university in Jakarta, a campus located in a beautifulenvironment with big trees around it even almost similar werecalled urban forest, i graduated SI in normal time, with honorspassable until a call to work delivering gw foot anchored in onecity in eastern Java.bymeta.morfosis-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Serpihan Cerita Tentang Dia 3.0.20160331
More Share Corp
Serpihan Cerita Tentang Dia | SFTH (True Story Novel)Cerita ditulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | aka kisahnyata)★★★★★★★★★★Original story by Endlessend (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000001221941Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------12 Mei 200802.15akhirnya setelah bermenit-menit menimang hape, sms ituterkirim jugaada rasa puas, deg2an dan takut bercampur jadisatutapi aku mencoba tak mau tau.hp kusilent dan kutaruh dibawahbantalmencoba tuk tidur, walau penasaran setengah mati akan balasansms nya. By Endlessend-------------------------------Fitur yangditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ FastMenu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTAmaupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULISDIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubahisi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi noveldi HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memilikikontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★FlakesStories About Him | SFTH (True Story Novel)The story was writtenbased on personal experience (true story | aka truestory)★★★★★★★★★★Original story by Endlessend (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000001221941Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------May 12, 200802:15finally after many minutes cradling a phone, sms was senttoothere is a sense of satisfaction, deg2an and fear mixedtogetherbut I tried not want to know.hp kusilent and put it underthe pillowtuk trying to sleep, though dying to be his reply sms.byEndlessend-------------------------------Features offered:★ OFFLINE(read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
3 Jomblo Mencari Cinta | SFTH 3.0.20160331
More Share Corp
3 Jomblo Mencari Cinta | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulisberdasarkan pengalaman pribadi (true story | aka kisahnyata)★★★★★★★★★★Original story by Vandalll (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014828148Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Membacabanyaknya kisah hidup di SFTH membuat gw juga mau share kisah cintagw dan 2 temen gue dalam mencari sebuah cinta . dilarang inginmengetahui lebih detail identitas semua tokoh , tempat , dll dalamcerita ini . (kasian kan tokoh2 cewek ane...jadi gak nyamanhidupnya...kalo kepo-in ane boleh kok . jangan ada yang berantem .(ngapain juga berantem di thread ane....berantem mending dilapangan donk . jangan ada yang ngejang / OOT , nanti trit-nyadiborgol . (kalo mau OOT mending ngobrol aja di twitter ane...lebihenak kan ). update insya Allah ya 1 part skali update ,klo misalgak ada update berarti TS nya ada kesibukan mendadak di reallife...secara ane kan orang sibuk . mempblikasikan wajah2 mereka dithread ini....hanya TS dan tuhan saja yang bolehmengetahuinya....tapi lain ceritanya jika tokoh tersebutmau....mungkin akan ane publish di twitter ane hehehe . Gue pengenmemperkenalkan tokoh2 sentral dalam cerita ini(alah lebay. lalutokoh kedua pada cerita ini adalah isa gan(namanya kayak temennyadora si iguana itu loh . lalu tokoh paling ganteng di kelompok ini(jeng....jeng...jeng. ByVandalll-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★3 Singles Looking forLove | SFTH (True Story Novel)The story was written based onpersonal experience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Originalstory by Vandalll (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014828148Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Read manystories of life in SFTH make I also want to share the love story ofme and my two friends in the search for a love. prohibited want toknow more detail the identity of all the characters, places, etc.in this story. (Would be too sad girl tokoh2 ane ... so not acomfortable life ... if for police-in may ane kok, lest the fight.(Doing well in the fight .... fight mending thread ane donk on thefield, do nothing ngejang / OOT, later trit his handcuffs. (if youwant to chat mending OOT wrote on twitter ane ... better right).updates inshallah ya 1 part skali update, klo eg there is not hislast TS update mean a sudden flurry in real life ... is ane thebusy person. mempblikasikan wajah2 them in this thread .... only TSand god is allowed to know .... but the story if these figures willprobably want .... ane ane publish in twitter hehehe . Gue want tointroduce central tokoh2 in this story (ne lebay, then the secondcharacter in the story is isa gan (friend's name like the iguanaDora the tablets, and the most handsome figure in this group (jeng.... jeng ... jeng ,byVandalll-------------------------------Features offered:★ OFFLINE(read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Cerita Gila Seorang Gamers 3.0.20181007
More Share Corp
★★★★★★★★★★ My Girlfirend = My Big Boss (true story) ★★★★★★★★★★Original story by Jokesfun2nd (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/post/000000000000000729659553 Republish onandroid by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Setelah Lama jadi Silent reader .. gw mau coba bikinThread sendiri nih.. maaf kalau bahasanya jelek hehe.. soalnya tritpertama gw hehehe Nama gw Reza .. Orang gendut yang sama sekali gakasik... cuma bisa ketawa ngakak, kalau orang lain buat lelucon..tapi gak bisa ngelucu sama sekali PARAH !. gw orang yang jarangbanget beruntung ... Tingkat keberuntungan gw cuma 0.000001% deh..contohnya aja kalau anak2 pada beli ciki.. pasti pada dapet duit1000... Sedangkan gw .. GAK PERNAH dapet SAMA SEKALI !!!! ... gwpunya cerita dikit nih tentang begonya gw pass Masih SMA.... gwpunya sebuah kisah nyata yang mungkin bakal jadi kenangan terindahdalam hidup gw sekarang .... By Jokesfun2nd ★★★★★★★★★★ Fitur yangditawarkan: ★ OFFLINE (baca dimana aja oke) ★ Full Chapters ★ FastMenu Selection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTAmaupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULISDIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubahisi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi noveldi HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memilikikontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE,GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★Keyword: Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata,fenomena,Cerita Gila Seorang Gamers (true story), kaskus SFTHStories from the Heart ★★★★★★★★★★ My girlfirend = My Big Boss (truestory) ★★★★★★★★★★ Original story by Jokesfun2nd (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/post/000000000000000729659553 Republish onandroid by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ After Lama so Silent reader .. i want to try to maketheir own thread nih .. sorry if the language is ugly hehe ..because trit first gw hehehe Reza gw name .. fat guy totally notcool ... could only laugh out loud, if someone else made a joke ..but can not completely SEVERE ngelucu!. gw people seldom reallylucky ... Level luck deh gw only 0.000001% .. for example, wrotethat anak2 on purchasing ciki get money .. certainly in 1000 ...While i .. NOT EVER dapet AT ALL !!!! ... I got a little storyabout Begonya gw nih pass Still SMA .... i got a real story thatmight not be the fondest memories in life gw now .... byJokesfun2nd ★★★★★★★★★★ Features offered: ★ OFFLINE (read where justokay) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER:Any contributions, COPYRIGHT and content contained in it is OWNEDBY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publish again withoutchanging the contents at all with the purpose of your conveniencein reading the content of the novel in HH smartphone, if there areothers who feel they have contributed this work please email us,will be revised ownership of this work. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOOD WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Keyword: Best Novel Indonesia lifted from thereal story, phenomenon, A Crazy Story Gamers (true story), kaskusSFTH Stories from the Heart
You Are My Happiness | SFTH 3.0.20160331
More Share Corp
You Are My Happiness | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulisberdasarkan pengalaman pribadi (true story | aka kisahnyata)★★★★★★★★★★Original story by jayanagari (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/5379a80fc807e7aa368b4568Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Sebelumnya guepermisi dulu kepada Moderator dan Penghuni forum Stories From TheHeart Kaskus Gue akhir-akhir ini banyak membaca cerita-ceritapenghuni SFTH dan gue merasa sangat terinspirasi dari tulisansesepuh-sesepuh sekalian. Karena itu gue memberanikan diri untukberbagi kisah nyata gue, yang sampe detik ini masih menjadi kisahterbesar di hidup gue. Mohon maaf kalo tulisan gue ini masihamburadul dan kaku, karena gue baru pertama kali join kaskus danmenulis sebuah cerita. Dan demi kenyamanan dan privasi, namatokoh-tokoh di cerita ini gue samarkan.Orang bilang, kebahagiaanpaling tulus adalah saat melihat orang lain bahagia karena kita.Tapi terkadang, kebahagiaan orang itu juga menyakitkan bagi kita.Gue egois? Mungkin. Nama gue Baskoro, dan ini kisah gue. Byjayanagari-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★You Are My Happiness |SFTH (True Story Novel)The story was written based on personalexperience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Original story byjayanagari (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/5379a80fc807e7aa368b4568Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Previous I willexcuse me to the forum moderator and Occupants Stories From TheHeart Kaskus Gue lately a lot of reading stories occupants SFTH andI felt very inspired from the writings of elders as well. ThereforeI take the liberty to share my true story, which until now still bethe biggest story in my life. We are sorry if my writing is stillin shambles and stiff, because the first time I join kaskus andwrite a story. And for the convenience and privacy, the name of thecharacters in this story I disguise.People say the most sincere joywas seeing other people happy as we are. But sometimes, happinesswas also painful for us. I selfish? Maybe. Baskoro my name, andthis is my story.byjayanagari-------------------------------Features offered:★ OFFLINE(read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
I like the way you hurt me 3.0.20181007
More Share Corp
ILTWYHM = I like the way you hurt me (True Story) ★★★★★★★★★★Original story 33366699 (kaskus ID) aka RAKAhttp://archive.kaskus.co.id/thread/6056928/ ★★★★★★★★★★ Republish onandroid Reborn version by danny778899 (kaskus ID) or [email protected] ★★★★★★★★★★ ------------------------------- Cerita iniadalah kisah nyata seseorang yang bernama Raka. Tapi, Namun si Rakatersebut sudah meninggal. Posted By psypirates: loh, nih si aganudah meninggal? kok banyak post diatas yang menjurus kesitu? ataugimana nih? bingung ane... Jawaban By kepticperson: kemaren sekitarjam 14.00 WIB gan Turut berduka sedalam-dalamnya. walaupun tidakkenal TS a.k.a Raka, tapi kisahnya menyentuh dan membuat sayatenggelam ke dalam kisah yang Raka share di trit ini. "CINTA MEMANGTAK HARUS MEMILIKI, KARENA MENCINTAI BERARTI MEMBERI TANPA PERNAHMEMINTA..." ga gampang untuk bisa mencintai tanpa harus memiliki:mewek. Rest In Peace, Raka.(http://archive.kaskus.co.id/thread/6814367)------------------------------- Fitur yang ditawarkan: ★ OFFLINE(baca dimana aja oke) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yangterkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kamiteam moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpundengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel di HHsmartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILLBE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ I like the way youhurt me (ILTWYHM) Novel terbaik indonesia diangkat dari kisahnyata, fenomena ILTWYHM = I like the way you hurt me (True Story)★★★★★★★★★★ Original story 33366699 (DJ ID) aka RAKAhttp://archive.kaskus.co.id/thread/6056928/ ★★★★★★★★★★ Rebornrepublish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected] ★★★★★★★★★★ ------------------------------- This story isa true story of a man named Raka. But, however the Raka is alreadydead. Posted By psypirates: tablets, ya si agan already died? whymany post above that leads over there? or how ya? ane confused ...Answer By kepticperson: yesterday around 14.00 pm gan Heartiestcondolence. though not know TS a.k.a Raka, but his story touchedand made me sink into the story Raka trit share in this. "LOVE DOESNOT HAVE TO HAVE, FOR LOVE MEANS NEVER GIVE WITHOUT ASKING ..." gaeasy to love without having to have: mewek. Rest In Peace, Raka.(Http://archive.kaskus.co.id/thread/6814367)------------------------------- Features offered: ★ OFFLINE (readwhere just okay) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOOD WILL BE IMPROVE THISPROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ I like the way you hurt me(ILTWYHM) Best Novel Indonesia lifted from the real story, thephenomenon
Somewhere Only We Know | SFTH 3.0.20160331
More Share Corp
Somewhere Only We Know | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulisberdasarkan pengalaman pribadi (true story | aka kisahnyata)★★★★★★★★★★Original story by avamauza (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/54ccd1aa925233e63e8b4567Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Ada kisah cinta,persahabatan, dan tentang kehidupan dalam cerita ini. Aku harapkalian dapat menerima kisah ini dengan bijak. Apabila ada hal yangtak dapat diterima, anggap saja kisah ini fiksi. Tidak adaperaturan khusus dalam cerita ini, hanya saja Ava mohon untukmenjaga privasi Ava.Terima kasih dan selamatmembaca.Ava-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Somewhere Only We Know |SFTH (True Story Novel)The story was written based on personalexperience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Original story byavamauza (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/54ccd1aa925233e63e8b4567Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------There is a storyof love, friendship, and about life in this story. I hope you canaccept this story wisely. If there is unacceptable, just think ofthis story is fiction. There are no special regulations in thisstory, just ask for privacy Ava Ava.Thanks and happyreading.Ava-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
3 Hati 1 Cinta | Kaskus SFTH 3.0.20160416
More Share Corp
★★★★★★★★★★ 3 Hati 1 Cinta , Facebook Membuatku Ke Bandung (truestory)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/5242d498a1cb173146000007/reborn-3-hati-1-cinta--facebook-membuatku-ke-bandung/Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★hai mbloo apa kabar permisi yaaa ..mampir lagi nih gue di SFTH , soalnya denger old kaskus udah maudihilangin ya ? nah berhubung ada begituan di old kaskus , masihinget kan ama trit gue yang 3 Hati 1 Cinta , Facebook Membuatku KeBandung , itu masih di old kaskus dan gak bisa dipindah lagi ke newkaskus (sebelum ada new , udah keburu di closed kan) .. jadisebelum trit #3H1C itu lenyap bersama old kaskus , atas usulbeberapa reader ni gue rebornisasi lagi . ini gue percepat aja yasemuanya , sekali apdet mungkin 15 part atau lebih , soalnyabeberapa hari kedepan jadwal kerja mulai padat lagi .. lagipula inicuma mau numpang link aja di new kaskus hehe ok tengkyuperhatiannyaaa~ By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Fitur yangditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ FastMenu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTAmaupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULISDIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubahisi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi noveldi HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memilikikontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisikepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novelterbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, 3 Hati 1Cinta , Facebook Membuatku Ke Bandung (true story), kaskusSFTH★★★★★★★★★★ 3 Hearts 1 Love, Facebook Made Me To Bandung(true story)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (DJID)http://www.kaskus.co.id/thread/5242d498a1cb173146000007/reborn-3-hati-1-cinta--facebook-membuatku-ke-bandung/Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★mbloo hi how are yaaa .. excuse mestop by again nih gue in SFTH, because it would've heard old kaskusdihilangin huh? nah since there begituan in old DJ, still rememberit ama trit me that 3 Hearts 1 Love, Facebook Made Me To Bandung,was still in the old DJ and can not be moved again to new kaskus(before there was a new, already trigger in the closed right). . sobefore trit # 3H1C it disappeared with old DJ, upon the suggestionof several readers ni rebornisasi me again. This accelerates Iwrote it all, once the date of profile update may be 15 parts ormore, because the next few days work schedule solid starts again ..this besides just going to ride on the new link aja gan hehe oktengkyu perhatiannyaaa ~By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Featuresoffered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's bestnovel adaptation of a true story, phenomenon, 3 Hearts 1 Love,Facebook Made Me To Bandung (true story), kaskus SFTH
UK & World Top News 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★ UK TOP News Centre ★★★★★Get the breaking UK news including : UK Newspapers , BBC news,Yahoo news, Google news, The Guardian news, The Daily Mail news,SKY news, The Sun news, Reuters news and MSN news. Application toread TOP and HOT article news in simple way. This application willautomatically get RSS Feed from website and display content withimage tile, working online or offline reading.---------------------------------FEATURES:* Clear style and simple* Read article offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nama Gue Joko | SFTH Novel 3.0.20160331
More Share Corp
Nama Gue Joko | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulis berdasarkanpengalaman pribadi (true story | aka kisah nyata)★★★★★★★★★★Originalstory by joko (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014597161Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Ane mau rewriteini cerita dari buku usang ane yang acak acakan ke bentuk digitaldan abadi selamanya. Oh iya gan, ane masih penulis newbie, jadimaaf kalo sedikit rada kurang enak nih cara penulisannya gan. hidupgue bahagia banget sampai akhirnya kebahagiaan gue itu berakhirwaktu bokap nyokap gue berantem . Sebagai anak yang baik dan patuhterhadap orang tua, gue coba nenangin keadaan bokap nyokap gue.Ehhhh bukanya malah nenangin malah gue yang kena sembur , merekabilang gue ga tau apa apalah ga tau sopan santunlah, tapi yangpenting sekarang hidup gue udah mulai berubah soalnya cerita guewaktu seudah mereka berantem makin seru. Lets get it onByjoko-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE(baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Gue name Joko | SFTH(True Story Novel)The story was written based on personalexperience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Original story byJoko (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014597161Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Ane want torewrite the story of the book is obsolete ane random mess intodigital form and lasting forever. Oh yes gan, ane still writernewbie, so sorry if slightly less palatable Rada nih gan way ofwriting. I live very happily until finally my happiness ended whenmy father nyokap fight. As a child a good and obedient to theirparents, I try nenangin state nyokap my father. Ehhhh open itinstead nenangin even me who got sprayed, they told me I do notknow what something polite santunlah not know, but what isimportant now is already beginning to change my life because mystory seudah time they started to fight more exciting. Lets get itonby george-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
2 step behind right your side 3.0.20181007
More Share Corp
★★★★★★★★★★ i'll be two step behind right by your side (true story)★★★★★★★★★★ Original story by maling (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/527fa776bdcb176c4d000005/reborn-true-story-ill-be-two-step-behind-right-by-your-side---iphonelover/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Original Post by iphonelover Date Posted:13/10/2009 11:54 AM Hai all Salam kenal yah semuanya.. ijinkandiriku ini bercerita mengenai deepest secret of my love life withsomeone. This Story far begin pada tahun 2001 dimana gua masihkuliah di salah satu universitas swasta jurusan tehnik di jakartadan this story masih berlangsung terus sampe hari ini. Byiphonelover ★★★★★★★★★★ Fitur yang ditawarkan: ★ OFFLINE (bacadimana aja oke) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Keyword: Novel terbaik indonesia diangkatdari kisah nyata, fenomena, i'll be two step behind right by yourside (true story), kaskus SFTH Stories from the Heart ★★★★★★★★★★i'll be two steps behind right by your side (true story) ★★★★★★★★★★Original story by thieves (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/527fa776bdcb176c4d000005/reborn-true-story-ill-be-two-step-behind-right-by-your-side---iphonelover/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Original Post by iphonelover Date Posted:13/10/2009 11:54 AM Hi all Greetings yah all .. This let me talkabout the deepest secret of my love life with someone. This Storybegin far in 2001 where the cave was a student in one privateuniversity engineering department in Jakarta and this story stillcontinues until today. by iphonelover ★★★★★★★★★★ Features offered:★ OFFLINE (read where just okay) ★ Full Chapters ★ Fast MenuSelection ★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ Keyword: BestNovel Indonesia lifted from the real story, phenomenon, i'll be twosteps behind right by your side (true story), kaskus SFTH Storiesfrom the Heart
Kumpulan Cerpen OFFLINE 5.0.20180622
More Share Corp
Bingung mengisi waktu senggang? Ga hobby main game? Kalian HobbyBaca? Hari gini masih nyari buku novel kisah-kisah cerita pendek(cerpen)? masih browsing buang-buang kuota internet? kamipersembahkan sebuah aplikasi Kumpulan Cerita Koleksi Cerita Pendek(cerpen) terlengkap indonesia super komplit. Mulai dari kisah cintasampai kisah sedih terbaru serta terkini dan terupdate pada saataplikasi ini diupload.★★★Fitur Unggulan:*Full Offline bisa langsungbaca*8000 Lebih Judul Cerpen*Kategori judul berdasarkanabjad*Simple dan mudah digunakan*Fitur Pencarian★★★KategoriKoleksi:Cerpen Anak, Bahasa Inggris, Budaya, Cinta, Cinta DalamHati Terpendam, Cinta Islami, Cinta Pertama, Cinta Romantis, CintaSedih, Cinta Segitiga, Cinta Sejati, Dongeng Rakyat, Fabel Hewan,Fantasi Fiksi, Galau, Gokil, Horor Hantu, Inspiratif, IslamiReligi, Jawa, Jepang, Kehidupan, Keluarga, Kisah Nyata, Korea,Liburan, Lingkungan, Lucu Humor, Mengharukan, Misteri, Motivasi,Nasihat, Nasionalisme, Patah Hati, Penantian, Pendidikan,Pengalaman Pribadi, Pengorbanan, Penyesalan, Perjuangan,Perpisahan, Persahabatan ,Petualangan ,Ramadhan ,Remaja, Rohani,Romantis ,Sastra, Sedih ,Sunda ,Terjemahan, dll...★★★★★★★★★★GOODRATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT:)--------------------------------KALO ADABUGS/PERTANYAAN/FITUR/SARAN/KRITIK MOHON EMAIL AJA BOS YA GA PERLURATING 1, MOHON BANTU RATING 5 AJA, SOALNYA RATING 5 BISA MEMBUATTEAM KAMI MAKIN SEMANGAT UNTUK MENGEMBANGKAN TERUS:)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Privacy Policy/Disclaimer!★★★★★★★★★★Semuaartikel/konten, gambar, tulisan, ataupun unsur lainnya yangtercantum dalam cerita pendek disini bukanlah milik kami, Kamihanyalah mesin pencari OFFLINE layaknya GOOGLE, namun pencarianterfokus hanya sebatas Cerita Pendek saja. Kami tidak mengubahsedikitpun isi dari cerita. Semua tulisan yang terangkum disinisepenuhnya milik penulis aslinya dan sekali lagi kami tidakmengaku-ngaku sebagai pemilik tulisan ini. Kami hanya mesin pencariuntuk mempermudah anda dalam melakukan pencarian cerpen dan dapatmembacanya secara offline dimana saja kapan saja tanpa butuhinternet. "KAMI TIDAK BERTANGGUNG JAWAB ATAS SEGALA ISI ATAUPUNUNSUR LAINNYA YANG TERKAIT DALAM TULISAN! DAN DIBEBASKAN DARISEGALA TUNTUTAN!". Jika anda ingin menemukan penulis aslinyasilakan lakukan pencarian digoogle dengan mencantumkan judul cerpensesuai judul disini.Confused fill his spare time? Ga hobby play thegame? Hobby You Read? Hari gini still nyari stories novels shortstories (short stories)? still a waste quota browsing the internet?We present a set of applications Story Short Story Collections(story) complete Indonesia super complete. Starting from a lovestory to the sad story of the latest and most current and updatedat the time the application is uploaded.★★★ Features:* Full Offlinecan be directly read* 8000 More Title Short Story* Category titlesalphabetically* Simple and easy to use* Search Features★★★Categories Collections:Short Story Kids, English, Culture, Love,Love Heart Buried, Love Islami, Love, Love Romance, Love Sadness,Love Triangle, True Love, Folklore, Fabel Animals, Fantasy Fiction,worries, Harleys, Horror Ghost, Inspirational , Islamic Religion,Java, Japan, Life, Family, True Story, Korea, Tourism, Environment,Funny Humor, Touching, Mystery, Motivation, Advice, Nationalism,Broken Heart, Waiting, Education, Personal experience, Sacrifice,Regret, Struggle, farewell, Friendship, Adventure, Ramadan, Youth,Religion, Romance, Literature, Sad, Sunda, Translation, etc...★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT:)--------------------------------KALO NO BUGS / QUESTIONS /FEATURES / SUGGESTIONS / FEEDBACK PLEASE EMAIL BOS AJA YA GA NEEDRATING 1 RATING HELP PLEASE 5 AJA, because RATING 5 CAN MAKE OURTEAM CONTINUES TO DEVELOP MORE SPIRIT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★PrivacyPolicy / Disclaimer!★★★★★★★★★★All articles / content, images, text,or other elements contained in the short story here is not ours, weare OFFLINE like GOOGLE search engine, but the search was limitedto Short Stories focused only. We did not change one bit thecontents of the story. All posts are summarized here fully owned bythe original author and once again we did not claim as the owner ofthis writing. We're just a search engine for your ease in searchingand short stories can be read offline anywhere, anytime without theneed of internet. "WE ARE NOT RESPONSIBLE FOR ANY CONTENT OR OTHERELEMENTS LINKED TO IN WRITING! AND RELEASED FROM ANY CLAIMS!". Ifyou want to find the original author please do digoogle search byincluding the appropriate title short story title here.
Big Deals Discount Asian Store 3.0.20160813
More Share Corp
----------------------------Big Deals Discount AsianStore----------------------------We are the leading Product SearchEngine and Price Comparison shopping site in online store currentlyoperating in 6 countries: Thailand, Indonesia, Malaysia, Singapore,Philippines and Vietnam with over 5 Million shoppers every month.The service helps consumers to get big deals discount up to 95%price.----------------------------HowTo?----------------------------* Press menu button or click topleft corner* Select your country for displaying local big dealsdiscount* List of product updated daily* How to disablenotification? Go to menu SETTING on the left menu* How to Synclatest big deals discount? click SYNC NOW on the leftmenu----------------------------Disclaimer----------------------------Allthe products shown on this page is fully-owned provider of onlinestores related, whether it be pictures, prices, specifications andprocess sales and purchase all be the responsibility of thewebstore, Our only facilities that help you to facilitate thesearch for the best price. We are not responsible for any complaintthat product!
Shopping Quick Search 1.1
More Share Corp
★★★★★★★★★★Our not only lets you detail description of product, but also givesyou fresh insights into how about pricing value, how about ratingvalue, and how you can make a decision to choose a product with ourrecommendations. The system is built on a powerful Analysis ProductTools, easy to find any product, reporting and converting value ofproduct detail, so you can make a decision to choose a best productonline shopFeature------------------------------------★ Added Country US,UK,CA,FR (New)★ Added select country (New)★ Added Category (New)★ Added select category (New)★ Added more result button (New)★ Recommended Product★ Product Detail, include pricing, condition, rating, review andmore.★ Smart review system★ Search, Fast and easy to you find specify more product.★ CATEGORY AVAILABLEAll####################Please read the following to learn more about our privacypolicy.####################We not collect and receive Your Personal information about you thatis personally identifiable like your name, address, email address,credit card number, or phone number, etc. Purchases. When youpurchase products or services we ask for information such as yourname, address, email address, zip code, and credit cardinformation. This process is handled by website owner using secureweb sites and their policies are published on their websites. Wejust IT Programmer for developing partner with original source viasecure API methode for easily and simply to you search any product.Trademarks and Copyrights of Third Parties. Designated trademarksand brands are the property of their respective owners.####################★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: easy fast shopping cart, united states, canada, unitedkingdom, French
Kisah 2 Kamar True Story 3.0.20181007
More Share Corp
K2K = Kisah 2 Kamar (True Story) ★★★★★★★★★★ Original story byBukanPujangga (kaskus ID) ★★★★★★★★★★ Reborn by shiferly (kaskus ID)http://archive.kaskus.co.id/thread/1317111/ ★★★★★★★★★★ Republish onandroid Reborn version by danny778899 (kaskus ID) or [email protected] ★★★★★★★★★★ ------------------------------- kali ini,kumau berbagi sebuah novel kisah nyata.Novel benar2 kisah nyata ditahun 1999-2006,tepatnya di daerah bandung.Sebenarnya sih ku jugatahu dari temanku dan sudah tersebar di kalangan anakkaskuser.Cerita ini di buat mungkin tahun 2010 tepatnya(ini jugamenurutku kaskuser mungkin,tapi gak tahu pasti hehehe...). Novelini saya yakin 100% bakalan suka,dan pasti bakalan tersentuhsetelah baca nih novel...Bahkan anda juga mungkin hampir nangisngelihat bagian akhir dari kisah ini,apalagi setelah membacamissing partnya tapi baca dari awal ampe akhir ya... semoga arwahmbak Adel tetap tersenyum melihat mas Anto menjalani hidupnya.Sinopsis By ardi setiawan's Mobile Blog------------------------------- Fitur yang ditawarkan: ★ OFFLINE(baca dimana aja oke) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★ DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yangterkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kamiteam moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpundengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel di HHsmartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini. ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILLBE IMPROVE THIS PROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ K2K kisah 2 kamarNovel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena,secantik apa sih si adel dan se cupu apa si sih anto? foto? K2K =Story 2 Bedroom (True Story) ★★★★★★★★★★ Original story byBukanPujangga (DJ ID) ★★★★★★★★★★ Reborn by shiferly (DJ ID)http://archive.kaskus.co.id/thread/1317111/ ★★★★★★★★★★ Rebornrepublish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected] ★★★★★★★★★★ ------------------------------- This time, Iwant to share a story novel nyata.Novel benar2 real story in theyears 1999 to 2006, precisely in the area bandung.Sebenarnya heck Ialso know from my friend and has been spread among childrenkaskuser.Cerita is made possible in 2010 to be exact ( this alsothink kaskuser possible, but do not know for sure hehehe ...). Thisnovel I am 100% going to like it, and definitely going touchedafter reading the novel nih ... In fact, you might almost criedngelihat final part of the story, especially after reading themissing part is but reading from the beginning of the end ampe yes... good spirits Ms. Adel keep smiling viewed mas Anto live hislife. Synopsis By ardi setiawan's Mobile Blog------------------------------- Features offered: ★ OFFLINE (readwhere just okay) ★ Full Chapters ★ Fast Menu Selection ★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOOD RATE, COMMENT GOOD WILL BE IMPROVE THISPROJECT :) ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ K2K second story room Best NovelIndonesia lifted from the real story, the phenomenon, as beautifulas what the hell is adel and se anto cupu what the heck? photo?
Jejak Super Mario Teguh 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★ UN-Official ★★★★★Read Status from MARIO TEGUHApplication toread news (Golden Ways) from MARIO TEGUH in simple way. Thisapplication will automatically get RSS Feed from website anddisplay content with image tile REALTIME.------------------------------------------------------------------------------Denganaplikasi ini membaca dan mendapatkan motivasi super dari Yth. BpkMARIO TEGUH menjadi lebih mudah secara terupdate dan real timetentunya dengan dilengkapi notifikasi otomatis. Anda sibuk? KurangPercaya diri? Lemah mental? Kurang bersemangat menjalani hidup?Aplikasi ini dapat memberikatan penyemangat untuk anda dimana sajadan kapan saja karena aplikasi ini menyimpan semua status yangtelah dishare oleh beliau secara terupdate dan anda dapatmembacanya dilain waktu secara offline tanpa harus tertinggalsedikitpun kata/makna/hikmah/mutiara/pengetahuan/pengalaman yangdisampaikan oleh motivator ternama di indonesia Bpk MARIOTEGUH.Fitur yang ditawarkan:1. Aplikasi native, bisa digunakanonline/offline2. Ada 2 tampilan warna theme3. List and grid view4.Notifikasi otomatis dan bisa disetting5. Hemat bandwidth6. Defaulttheme: Light (Dark optional)7: Default update interval: 30 menit(bisa disetting)8. Sync on startup9. No auto cleanup10. Easysearch11. Easy Custom Share content12. Easy Starred/Bookmark13. danlain lainOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter:@moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★DISCLAIMER!★★★★★★★★★★All the contents, pictures, images, animateand videos contained on our apps were collected from FACEBOOK,TWITTER, and TUMBLR @ MARIO TEGUH. All media featured in this appsbelong to their respective owners. We don’t claim ownership to anyof these content.OriginalSource:http://www.facebook.com/pages/Mario-Teguh/52472954880http://twitter.com/MTLovenHoneyhttp://marioteguh.tumblr.com/★★★★★★★★★★UN-Official★★★★★ ★★★★★Read Status from MARIO TEGUHApplication to read news(Golden Ways) from MARIO TEGUH in a simple way. This applicationwill automatically get RSS feeds from websites and display contentwith tile image REALTIME.------------------------------------------------------------------------------Withthis application to read and get a super motivation of Designation.Mr. MARIO TEGUH be more easily updated in real time and of courseequipped with automatic notifications. You are busy? Lack ofconfidence? Mentally weak? Lackluster live? This application canmemberikatan encouragement to you anywhere and anytime because itstores all the status that has been shared by him are updated andyou can read it the next time it offline without having lagged theslightest word / meaning / learned / pearl / knowledge / experienceis delivered by renowned motivator in Indonesia Mr. MARIOTEGUH.Features offered:1. The application natively, can be usedonline / offline2. There are 2 display color theme3. List and gridview4. The automatic notifications and can be set5. Savebandwidth6. Default theme: Light (Dark optional)7: Default updateinterval: 30 minutes (can be set)8. Sync on startup9. No autocleanup10. Easy search11. Easy Custom Share content12. Easy Starred/ Bookmark13. and othersOfficial developer project:http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOODRATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT:)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ DISCLAIMER!★★★★★★★★★★All thecontents, pictures, images, animate and videos contained on ourapps were collected from FACEBOOK, Twitter, and Tumblr @ MARIOTEGUH. All media featured in this apps belong to Reviews theirrespective owners. We do not claim ownership to any of ReviewsThese content.OriginalSource:http://www.facebook.com/pages/Mario-Teguh/52472954880http://twitter.com/MTLovenHoneyhttp://marioteguh.tumblr.com/★★★★★★★★★★
ID Store | Pusat toko online 3.0.20160523
More Share Corp
NEW UPDATE STORE LIST:★BHINNEKA★LAZADA★BLIBLI★ZALORA (*new)★★★★★ IDStore Search Engine ★★★★★Pusat database pencarian produk termurahindonesia, ID Store, temukan list produk komplit termurah dariberbagai sumber toko online terbaik ternama dan berkualtias diIndonesia. Tersedia barang elektronik, busana, fashion, gadget,komputer, smartphone, dll.★★★★★ PENDAHULUAN ★★★★★Apa itu ID Store?dan apa kegunaannya? Kami membangun sebuah search engine untukmemudahkan anda mencari produk termurah dari partner store yangsudah ternama di Indonesia, dengan adanya fasilitas ini paraconsumer dapat dengan cepat mencari perbandingan harga yang lebihterjangkau. Untuk para Penyedia store itu sendiri manfaat yangdidapat adalah sebuah persaingan yang sehat dan kompetitif dalambidang harga dan mampu memberikan yang sebaik-baiknya untukpelanggan.★★★★★ LATAR BELAKANG ★★★★★Anda suka belanja? AndaPenjual? Anda semua mencari referensi harga pasar? Sebelum tebakmenebak harga, oleh sebab itu ini menjadi sebuah kunci untukmemudahkan anda semua dalam mencari referensi harga. Setelah andamendapat harga terbaik, Patokan tersebut bisa anda gunakan untukmencari barang dikaskus dibawah harga standar ataupun anda bisadengan mudah menjual barang dikaskus dibawah harga pasar ★★★★★MANFAAT & TUJUAN ★★★★★* Memudahkan mencari referensi hargaterendah sebelum hunting n terjun ke FJB Kaskus ataupun Toko onlinelainnya* Diurutkan berdasarkan dari tingkat harga paling murahsampai yang paling mahal. * Notifikasi promo produk dengan hargakhusus setiap harinya.* Sisanya mungkin lebih simple n fleksibelaja dari pada kudu harus mondar mandi★★★★★ FEATURE ★★★★★1. Aplikasinative, bisa digunakan online/offline2. Setelah sinkron anda bisamelihat kapan saja dimana saja secara offline3. sinkron bisa disetmanual ataupun otomatis, tiap sinkron thread terupdate4. Ada 2tampilan warna theme5. List and grid view6. Notifikasi replyotomatis dan bisa disetting7. Hemat bandwidth8. Default theme:Light (Dark optional)9: Default update interval: 30 menit (bisadisetting)10. Sync on startup11. No auto cleanup★★★★★ FAQ &TUTORIAL ★★★★★* Apakah butuh internet koneksi data? Ya, untukpermintaan data terbaru terkait produk yang ingin dicari.* Kenapahasil pencarian tidak muncul? Coba klik kembali tombol SEARCH, atauubah isi keyword, Coba periksa kembali koneksi jaringan internetanda, atau coba tutup aplikasi dan buka kembali.* Apa itu keyword?Keyword adalah kata kunci nama produk yang ingin anda cari, janganterlalu panjang dan jangan gunakan kata bantu sepertiJUAL/MURAH/DLL, cukup nama produk saja misal: SAMSUNG GALAXY S5, TVLED 32 INCH, atau IPHONE 5S, dll.* Apakah layanan ini gratis? YA,kritik saran dan masukan sangat membantu untuk mengembangkanaplikasi ini menjadi lebih baik, Rate 5, Like, follow dan subcribelainnya akan sangat membuat kami bersemangat :)* Store anda inginberpartisipasi menjadi partner kami? Atau ada pertanyaan lebihlanjut? Silakan hubungi kami.★★★★★ DISCLAIMER ★★★★★Segala produkyang ditampilkan dihalaman ini sepenuhnya milik penyedia tokoonline terkait, baik itu berupa gambar, harga, spesifikasi maupunproses penjualan dan pembeliannya semua menjadi tanggung jawabwebstore tersebut, ID-Store hanya fasilitas yang membantu andauntuk memudahkan pencarian harga terbaik. Kami tidak bertanggungjawab atas segala komplain produk tersebut!Official site project:http://idstore.exe.bzOfficial developer project:http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOODRATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT:)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★---------------------------------------tokoonline indonesia, bhinneka, lazada, blibli, barang produk murah,jual beli, hot promo, diskon, voucher belanja, Indonesian store,toko online terbesar indonesia, pasar online indonesia, toko onlineterlengkap, shopping cart,NEW STORE LIST UPDATE:★ BHINNEKA★ LAZADA★Blibli★ ZALORA (* new)★★★★★ ID Store Search Engine ★★★★★Centercheapest product search database Indonesia, ID Store, find thecheapest complete product list from various sources and the bestonline store's qualitative famous in Indonesia. There areelectronic goods, clothing, fashion, gadgets, computers,smartphones, etc.★★★★★ Introduction ★★★★★What is the ID Store? andwhat it does? We build a search engine to allow you to find thecheapest products from partner stores are already well-known inIndonesia, with this facility the consumer can quickly makecomparisons more affordable price. For the Provider store itself ofthe benefits is a healthy competition and competitive in pricefield and able to provide the best to its customers.BACKGROUND★★★★★ ★★★★★Like shopping? You Sales? You are all looking for thereference market price? Prior to guess to guess the price,therefore, has become a key to facilitate you in finding all thereference price. Once you got the best price, the benchmark you canuse to search for items dikaskus below the standard price, or youcan easily sell goods below the market price dikaskusBENEFITS &OBJECTIVES ★★★★★ ★★★★★* Make it easy to find a reference the lowestprice before hunting n plunge into FJB Kaskus or other onlinestore* Order based on the price level cheapest to most expensive.*Notifications promo products with special price every day.* Therest may be more simple n flexible wrote of the kudu have to wandershowerFEATURE ★★★★★ ★★★★★1. The application natively, can be usedonline / offline2. After the sync you can see anytime, anywhereoffline3. synchronous can be set manually or automatically, updatedevery synchronous thread4. There are 2 display color theme5. Listand grid view6. The automatic reply notifications and can be set7.Save bandwidth8. Default theme: Light (Dark optional)9: Defaultupdate interval: 30 minutes (can be set)10. Sync on startup11. Noauto cleanup★★★★★ ★★★★★ FAQ & TUTORIAL* Does the Internet needa data connection? Yes, to request the latest data related to theproduct you want to search.* Why does the search results do notshow up? Try clicking the SEARCH button again, or change thecontents of the keyword, Try checking your internet networkconnection, or try to close the app and reopen.* What is a keyword?Keyword is the product name keywords you want to search, do not betoo long and do not use words like auxiliary SALE / LOW / DLL,enough alone product name eg: SAMSUNG GALAXY S5, LED TV 32 INCH, orIPHONE 5S, etc.* Is this service free? YES, criticisms andsuggestions and feedback is very helpful to develop theseapplications become better, Rate 5, Like, follow and other subcribewould make us excited :)* Store you want to participate to be ourpartner? Or are there any further questions? Please contactus.DISCLAIMER ★★★★★ ★★★★★All the products shown on this page isfully-owned provider of related online store, whether it bepictures, prices, specifications and process sales and purchase allbe the responsibility of the webstore, ID-Store only facility whichenables you to facilitate the search for the best price. We are notresponsible for any complaints of these products!Official siteproject: http://idstore.exe.bzOfficial developer project:http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOODRATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT:)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★---------------------------------------Indonesianonline store, diversity, lazada, Blibli, goods cheap products,selling, hot promos, discounts, shopping vouchers, Indonesianstore, the largest online store Indonesia, Indonesian onlinemarket, the most complete online store, shopping cart,
More Share Forum 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★ Official ★★★★★Read article from MS-ROOM.COMApplication toread article from MS-ROOM.COM in simple way. This application willautomatically get RSS Feed from website and display content withimage tile.---------------------------------------More Sharee forummerupakan sebuah forum dengan kualitas informasi bersumber daribeberapa situs ternama, Sebagian besar topik berasal dari denganmelakukan filtering khusus dari segi view, rating, hot thread, danreply. Agar konten informasi yang didapat dikiranya sangatbermanfaat dan menambah wawasan bagi anda semua. Dengan aplikasiini membaca dan mendapatkan informasi berita menjadi lebih mudahsecara terupdate dan real time.Fitur yang ditawarkan:1. Aplikasinative, bisa digunakan offline2. Ada 2 tampilan warna theme3. Listand grid view4. Notifikasi berita otomatis dan bisa disetting5.Hemat bandwidth6. Default theme: Light (Dark optional)7: Defaultupdate interval: 30 menit8. Sync on startup9. No auto cleanup10.dan lain lainOfficial developer project:http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOODRATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT:)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★---------------------------------------Keyword:more share forum, berita, news, hot, teknologi, pengetahuan,tutorial, jual beli, sharing, komunitas, grup, sosial, pendidikan,informasi, terkini, terbaru, terupdate, terpercaya, kaskus forum,rss, feed, aplikasi indonesia
Jasa Isi Gems Diamonds 3.0.20160331
More Share Corp
Jasa pengisian Gems/Diamond COC/Clashofclans/Hayday Android! Recommended seller on kaskus, prosescepatterpercaya murah aman!Bingung ga bisa isi gems/diamonds? ga punya kartu kredit?kamisolusinya didukung oleh staff handal terpercaya untukmempercepatproses transaksi. Sistem ini dibuat bagi khususpembayaran viarekening aja, untuk pembelian via pulsa bisa lihatcontact BBm kamidikaskus http://kask.us/hFjiDFitur:* Aman* Kemudahan akses* Pengecekan pembayaran otomatis oleh sistem* Didukung oleh banyak staff* Banyak diskon* Berhadiah HP android (Selama Periode berlangsung)* Dan masih banyak lagiCharging services Gems/Diamond COC / Clash of Clans / hayday Android! Recommendedselleron kaskus, fast reliable process cost safe!Confused can not fill gems / diamonds? ga have a credit card?Oursolution is backed by a reliable trustworthy staff to speed upthetransaction process. This system was designed for a specialpaymentaccount via aja, to purchase via pulses can see BBM contactusdikaskus http://kask.us/hFjiDfeatures:* Safe* Ease of access* Checking the automatic payment system* Supported by many staff* Many discounts* Prizes HP android (Period lasts)* And many more
TOP Country Trending Topics 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★ TOP 10 TRENDs on TWITTER ★★★★★Like every community or social media manager, one type ofsocialmedia content you’re likely to share is posts that play onwhat’shappening in the world– the trends of the day, week, ormonth. Tofind content for these posts, many of you are probablyturning toTwitter’s Trending Topics--that friendly little sectionon theleft-hand side of your browser when you visit Twitter.com,andsomething that can be personalized (or not) to what Twitterthinksyou’ll be most interested in.We admit that Trending Topics are pretty handy when it comestoinspiring content, but it’s also the same place EVERY. OTHER.BRAND(and probably your competitors) is looking for contentideas.Boring! Today, we’ve BUILD THIS APP! you can look for TOPtrendingstories to inspire you REAL TIME by COUNTRY includingnotificationeasily and simply. This project provide by API OfficialonTwitter.★★★★★★★★★★★TOP TRENDs COUNTRY LIST★★★★★★★★★★* World Wide [WW]* Brazil [BR]* Canada [CA]* India [IN]* Indonesia [ID]* Japan [JP]* Mexico [MX]* Philippines [PH]* Spain [ES]* United Kingdom [GB]* United States [US]* (contact me for adding your country here)★★★★★★★★★★★FEATURES:★★★★★★★★★★* Clear style and simple* Fast and easy read TRENDs every country* Real Time TOP 10 TRENDs on twitter every country* Including TOP 5 sample tweets for 1-3 BEST trending topics* Read TRENDs offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Translate content* Easy bookmark/favorite/stars TRENDs for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync (default 1 hour)* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Bangkit! Air Mission 1.0.20160714
More Share Corp
Maaf jika game nya kurang bagus, game ini hanya sebagai penyemangatdan penyambut hadirnya film indonesia terbaru 2016 yang menggunakanvisual effect canggih, semoga saja indonesia bisa terus berkaryamenghadirkan movie-movie berkualitas sci-fi 3D dengan teknologiefek luar biasa dan bisa bersaing didunia international dan bisamasuk jajaran box-office amerika.TUTORIAL:Cara memainkan Gamepesawat ini cukup mudah, game ini bergenre air defense (pertahananudara), anda cukup mempertahankan pesawat dari benturan puing-puingbatu dari reruntuhan gedung yang hancur dijakarta akibat perubahaniklim drastis bencana alam yang dialami kota jakarta dimasamendatang.
Humor Cerita Lucu 5.0.20180622
More Share Corp
Koleksi kumpulan humor serta cerita lucu komplit lebih dari 10.000jokes lawakan versi indonesia telah dikemas menjadi satu dalamaplikasi offline, dari yang lama sampai terbaru ada disini. Hobbyketawa sampai ngakak hanya cukup duduk manis tanpa repot mencarikesana kemari. Pokoknya jokes koplak abis dan ga jayus deh dan akandibuat senyum-senyum sendiri seperti orang gila. ★★★FiturUnggulan:*Full Offline bisa langsung baca*10000 Lebih KoleksiHumor*Kategori judul berdasarkan abjad*Simple dan mudahdigunakan*Fitur Pencarian★★★Content:Pokoknya super komplit! mulaidari lawakan sufi melayu paling gokil serta candaan kedaerahan punada! intip aja dulu kalo ga percaya.Selamat Menikmati :)Collectioncollection of humor and funny stories complete more than 10,000jokes jokes Indonesian version has been packed into a single in-appoffline, from the old to latest here. Hobby laugh out loud justenough to sit without the bother looking fro. Anyway jokes and gaJayus koplak abis deh and will be made to smile myself like a crazyperson.★★★ Features:* Full Offline can be directly read* 10000 MoreHumor Collection* Category titles alphabetically* Simple and easyto use* Search Features★★★ Content:Anyway super complete! rangingfrom the most gokil Malay Sufi jokes and jokes of regionalism wasthere! voyeur wrote first if not believe.Enjoy :)
Multiple RSS Atom Feed Reader 3.0.20160330
More Share Corp
★★★★★ Multiple RSS Atom Feed Reader★★★★★Get multiple news from RSS atom feed xml : UK Newspapers , BBCnews, Yahoo, Google, The Guardian, The Daily Mail, SKY, The Sun,Reuters, MSN news, tumblr, or custom URL FEED. Application to readarticle in simple way. This application will automatically get RSSFeed from website and display content with image tile, workingonline or offline reading.---------------------------------FEATURES:* unlimited multiple RSS to add* Clear style and simple* Read article offline (after sync)* Custom notification* Automatic push notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Satu Negeri Di Atas Awan, SFTH 3.0.20160331
More Share Corp
Satu Negeri Di Atas Awan | SFTH (True Story)★★★★★★★★★★Originalstory by samanosuke20 (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000008608750Republishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Sebuah kisahmengenai Arif, seorang chicken secret admirer dan plin-plan yangmenyukai Inez sejak kelas dua SMA. Ajakan taruhan mencari pasangandari Andi akhirnya merubah hidupnya untuk selamanya, karenaternyata Andi mengincar wanita yang sama. Konflik makinmembingungkan ketika ternyata Arif malah mendekati Kirana yang taklain tak bukan sahabat Inez. Hal ini memicu konflik lain denganmantan Kirana yaitu Rio. Mungkinkah pengalaman masa lalunya denganRaisa membuka takbir masa depan kelanjutan cintanya? ataukahsahabat dekatnya, Indi yang membimbingnya menuju ke penantian cintatak berbalasnya.... Bysamanosuke20-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★One Negeri Di Atas Awan| SFTH (True Story)★★★★★★★★★★Original story by samanosuke20 (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000008608750Republishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------A story aboutArif, a secret admirer chicken and wishy-washy who like Inez sincehigh school sophomore. Call to bet seek couple of Andi ultimatelychange his life forever, as it turned Andi targeting the samewoman. Conflict Arif more puzzling when it turns out that evenapproached Kirana none other than friend of Inez. This triggeredanother conflict with former Kirana is Rio. Could it be that hispast experience with the opening takbir Raisa future continuationof his love? or close friend, Indi who guided him toward thewaiting love nothing berbalasnya ....bysamanosuke20-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
I'm Your mommy | SFTH Novel 3.0.20160331
More Share Corp
I am Your mommy | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulisberdasarkan pengalaman pribadi (true story | aka kisahnyata)★★★★★★★★★★Original story by queen.sandy (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/518c3b75631243ed1a00000bRepublishon android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Resume By AganlaelamunafSeorang wanita cantik bernama Syifa pacaran dengan cowoyang bisa dikatakan jelek bernama Jaya Kontras memang, tapi alasanSyifa suka sama Jayapun ga diketahui sama sahabat terdekatnya....Sampai suatu saat Syifa hamil.... Saat Jaya yang kurang tanggungjawab.... Saat dimaki-maki mama nya Syifa.... Saat ada cowo lainbernama Panca yang perhatian ke Syifa.... Saat tantenya Syifabilang kalau Syifa itu dipelet ....-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE(baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupunisi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS,kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isisedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel diHH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BEIMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★I am Your mommy | SFTH(True Story Novel)The story was written based on personalexperience (true story | aka true story)★★★★★★★★★★Original story byqueen.sandy (IDKASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/518c3b75631243ed1a00000bRepublishon android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★★★★★★★★-------------------------------Resume By AganlaelamunafA beautiful woman named Shifa dating a guy who could besaid to be named Jaya Contrast ugly indeed, but the reason Syifalike at Jayapun ga known at closest friends .... Until one daySyifa pregnant .... When Jaya less responsibility ... . When cursedat her mama's Shifa .... When there was another guy named Pancathat attention to Shifa .... When her aunt Shifa Shifa says if itdipelet ....-------------------------------Features offered:★OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast MenuSelection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT andcontent contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our teammoreshare only publish again without changing the contents at allwith the purpose of your convenience in reading the content of thenovel in HH smartphone, if there are others who feel they havecontributed this work please email us, will be revised ownership ofthis work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILLBE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Html Css JS Tester + Example 5.0.20180622
More Share Corp
you can learn about programming html, css, javascript codehere.★★★★★Feature★★★★★★ Blank form for custom editor and try torun.★ 700 example source code HTML, CSS and JAVASCRIPT.★ Offlinemode.★ Easy and very portable apps.★ Easy used for beginner orexpert user.★★★★★FAQ and Tutorial★★★★★★ Blank form for customeditor and try to run.★ Click _blank form_ and you can selectanother example.★ Why the layout app broken when i try to run? somecode may change original css this app, you can click RESET torefresh this apps.★ Why the example not display in form when iselect? you can click RESET to refresh this apps and try to selectexample code before editing.★ If any error please try to click theRESET button.★ Some code may not run perfectly, because this justmobile apps with less perfom. You can running your code perfectlywith localhost/localserver/onlineserver.★ This app not suppor PHPlanguage, and not design for it!★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★TAGs:Htmlcss javascript (JS) virtual emulator editor source code exampletutorial demo programming tester runner debugger mobile phone
US & World Top News 3.0.20160523
More Share Corp
★★★★★ US TOP News Centre ★★★★★Get the breaking US news including : US Newspapers , BBC news,Yahoonews, Google news, The Guardian news, The Daily Mail news,SKY news,The Sun news, Reuters news and MSN news. Application toread TOP andHOT article news in simple way. This application willautomaticallyget RSS Feed from website and display content withimage tile,working online or offline reading.FEATURES:* Clear style and simple* Read article offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Kumpulan Kunci Gitar ID PRO 10.1.20181026
More Share Corp
NOTE: Terimakasih atas segala support dan sarannya, versi inidiluncurkan khusus bagi anda yang merequest aplikasi tanpa iklandan kami ucapkan terimakasih sebesar-besarnya atas sumbangannyakarena telah membeli aplikasi ini ataupun yang membiarkan iklantetap ada pada versi FREE, tentunya para team kami akan terusberupaya memberikan yang terbaik untuk versi FREE maupun BERBAYAR.Dana pembelian versi PRO akan kami sumbangkan untuk KAUM YANGMEMBUTUHKAN (Kurang Mampu) sebesar 2.5%. Silakan coba versi FREEterlebih dahulu, jika berjalan lancar baru pakai yang ini!!!----------------------------- PRO FEATURE * No Ads [Tidak adaiklan] * 2.5% Dana anda akan Disumbangkan untuk kaum yangmembutuhkan * Prioritas Update didahulukan * Khusus NegaraIndonesia dan Malaysia * Dll... ----------------------------- Harigini masih nyari buku kunci gitar? masih browsing buang-buang kuotainternet? kami persembahkan sebuah aplikasi kumpulan kunci-kuncigitar terlengkap band indonesia. Mulai dari lagu-lagu jadul jamandulu sampai lagu terbaru serta terkini dan terupdate pada saataplikasi ini diupload. ★★★Fitur Unggulan: *Dominan Lagu Indonesia(Barat sedikit) *Lebih ringan dan cepat *Full Offline bisa langsungmaen gitar *2000 lebih Nama Band Kord *10000 lebih chord *Kategoriband berdasarkan abjad *Kategori judul berdasarkan abjad *Chordbeserta lirik *Simple dan mudah digunakan *Fitur Pencarian *AUTOSCROLL *Bookmark/favorit chord *Transpose Chord (*New) ★★★Genre:musik pop, rock, klasik, jadul, religi, nasional, tradisional,reggae, house, lawas, qasidah, koplo, campursari, melayu indo,bugis, sunda, dangdut, indie, jazz, blues, jawa, batak, medan(barat alakadarnya ya, soalnya fokus diindo, silakan download versiCHORD GUITAR FULL OFFLINE untuk koleksi baratnya) dll... ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ GOOD RATE, GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)-------------------------------- KALO ADABUGS/PERTANYAAN/FITUR/SARAN/KRITIK MOHON EMAIL AJA BOS YA GA PERLURATING 1, MOHON BANTU RATING 5 AJA, SOALNYA RATING 5 BISA MEMBUATTEAM KAMI MAKIN SEMANGAT UNTUK MENGEMBANGKAN TERUS :) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ !!!!!!!!!!-- Copyright protection --!!!!!!!!!! Aplikasiini telah terdaftar bersertifikat resmi sebagai pemilik HAK CIPTAdan DILINDUNGI oleh Undang-Undang Republik Indonesia Nomor 28 Tahun2014 tentang Hak Cipta dengan pidana penjara paling lama 10(sepuluh) tahun dan/ atau pidana denda paling banyakRp4.000.000.000,00 (empat miliar rupiah)! MeliputiRancangan/struktur/alur/penulisan program dan skema database. Untukkonten tidak termasuk perlindungan HAK CIPTA dan KAMI tidakbertanggung jawab atas segala isi konten, untuk kontennya bersifatpublik dan bebas namun tetap tunduk pada aturan perundangan yangberlaku di indonesia, jika kalian ada salah satu pemilik kontenasli dan tidak mau dipublish silakan hubungi kami melalui emailserta lampirkan bukti kepemilikan resminya, akan kami hapus daridatabase, terimakasih. NOTE: Thank you for all the support andsuggestions, this version was launched specifically for those ofyou who request applications without advertisements and we thankyou profusely for your contribution for buying this application orallowing ads to remain in the FREE version, of course our team willcontinue trying to provide the best for the FREE and PAID version.We will donate the PRO version of the purchase fund to THE NEEDS(Less Able) by 2.5%. Please try the FREE version first, if it runssmoothly just use this !!! ----------------------------- PROFEATURE * No Ads [No ads] * 2.5% of your funds will be donated topeople in need * Update priority takes precedence * Special forIndonesia and Malaysia * Etc... ----------------------------- Todayis it still looking for a guitar key book? still browsing wastinginternet quota? we present an application of a collection of themost complete guitar keys Indonesian bands. Starting from oldschool songs to the latest songs and the latest and updated whenthis application was uploaded. ★★★ Featured Features: * DominantIndonesian Songs (Little West) * Lighter and faster * Full Offlinecan directly play guitar * 2000 more Band Name Chords * 10000 morechords * Category alphabetical bands * Category alphabeticalcategories * Chord with lyrics * Simple and easy to use * Searchfeature * AUTO SCROLL * Bookmark / favorite chords * TransposeChord (* New) ★★★ Genres: pop music, rock, classic, old school,religion, national, traditional, reggae, house, lawas, qasidah,koplo, campursari, melayu indo, bugis, sunda, dangdut, indie, jazz,blues, jawa, batak, medan (west alakadarnya yes, because the focusis diindo, please download the CHORD GUITAR FULL OFFLINE versionfor the western collection) etc ... ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ GOODRATE, GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)-------------------------------- KALO THERE ARE BUGS / QUESTIONS /FEATURES / SUGGESTIONS / CRITICISTS PLEASE EMAIL AJA BOS YES GANEED RATING 1, PLEASE ASK RATING 5 AJA, THE PROBLEM OF RATING 5 CANMAKE OUR TEAM MAKE A SPIRIT TO DEVELOP CONTINUE :) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ !!!!!!!!!! - Copyright protection - !!!!!!!!!! Thisapplication has been officially registered as the owner ofCOPYRIGHT and PROTECTED by the Law of the Republic of IndonesiaNumber 28 of 2014 concerning Copyright with a maximum imprisonmentof 10 (ten) years and / or a fine of a maximum ofRp.4,000,000,000.00 ( four billion rupiah)! Includes the design /structure / flow / writing of programs and database schemes. Forcontent not including COPYRIGHT protection and WE are notresponsible for all content, for the content is public and free butstill subject to applicable laws and regulations in Indonesia, ifyou have one of the original content owners and do not want to bepublished please contact us via email and attach proof of officialownership, we will delete it from the database, thank you.
Multi Online Store Indonesia 1.0.20160525
More Share Corp
Karena banyaknya toko online diindonesia saatini dalam bentuk mobile apps android, dan terlalu banyak memakaninternal space karena harus pasang setiap aplikasi berbeda daritoko online. MAKA kami menghadirkan satu solusi "hanya dengan satuaplikasi, semua toko online seluruh indonesia dalam genggamantangan anda."----------FITUR:---------*Multi toko online, Semua toko online ada disini (akan diupdateterus).*Multi Pencarian, Satu kali pencarian untuk semua tokoonline.*simple dan mudah dalam membandingkan harga.*Aplikasi kecil dan ringan----------------------------------------------------------Tutorial?Masukkan kata kunci pada kolom "CARI BARANG...". Kemudian tekantombol "SEARCH". Untuk memilih toko online mana yang ingin andalihat produknya, Klik logo toko setelah anda tekan tombol "SEARCH".Hasil akan memunculkan barang dari berbagai sumber toko onlineterpercaya dan anda bisa memilih harga mana yang paling murah sertacocok dikantong anda.Disclaimer/Privacy Policy?Segala produk yang ditampilkan dihalaman ini sepenuhnya milikpenyedia toko online terkait, baik itu berupa gambar, harga,spesifikasi maupun proses penjualan dan pembeliannya semua menjaditanggung jawab webstore tersebut, aplikasi ini hanya fasilitas yangmembantu anda untuk memudahkan pencarian harga terbaik. Kami tidakbertanggung jawab atas segala komplain produk tersebut!Since the number ofonline stores diIndonesia this time in the form of mobile appsandroid, and consuming too much internal space having to plug eachapplication is different from the online store. THEN we present asolution "with just one application, all the online shopsthroughout Indonesia in the palm of your hand."---------- FEATURES: ---------* Multi shop online, you want to shop online is here (will beupdated continuously).* Multi Search, One-time search for all online stores.* Simple and easy to compare prices.* Application is small and light----------------------------------------------------------Tutorial?Enter a keyword in the "SEARCH OF ...". Then press the "SEARCH". Toselect an online store where you want to see the product, Click thelogo store after you press the "SEARCH". The results will bring upitems from different sources reliable online stores and you canchoose where the price of the most inexpensive and suitabledikantong you.Disclaimer / Privacy Policy?All the products shown on this page is fully-owned provider ofrelated online store, whether it be pictures, prices,specifications and process sales and purchase all be theresponsibility of the webstore, this application only facilitywhich enables you to facilitate the search for the best price. Weare not responsible for any complaints of these products!
Voucher Gift Code Indonesia 1.0.200161115
More Share Corp
Sebenarnya sudah banyak beredar penjualan google play/itunes giftcard (IGC) indonesia ini ditoko-toko terdekat, namun apa salahnyajika kami ikut membantu mempermudah anda dalam mendapatkannya,dengan alasan:1. Anda males keluar?2. Cuaca tidak mendukung untukkeluar?3. Atau apalah alasan lainnya sehingga kami bisa bermanfaatuntuk anda :)Fitur:*Pengecekan transaksi otomatis*Insya Allah stokselalu ready*Insya Allah proses cepatPROSEDUR!*Pendaftaran akundibutuhkan untuk komunikasi*Login untuk melakukan pemesanan*KlikFORM PEMESANAN dan pilih voucher!*Isi Voucher tersedia sesuaipilihan yang tertera*Transaksi dan konfirm*Kode Voucher andaterima*selesaiActually I have many outstanding sales google play /itunes gift card (IGC) Indonesia is in stores nearby, but what'sthe harm if we helped facilitate you in it, with reason:1. You lazyto get out?2. The weather was not conducive to go out?3. Orwhatever other reason so that we can be useful for you :)features:*Checking automated transactions* Inshallah stock is always ready*Inshallah quick processPROCEDURE!* Registration is required forcommunication accounts* Login to make a reservation* Click theORDER FORM and select a voucher!* Fill Vouchers are available basedon the selections listed* Transactions and confirm* Voucher Codeyou received* finish
eGift - PuLsa Gratis Tiap Hari 1.0.20161207
More Share Corp
NOTE!!!Sistem pulsa gratis ini lebih pasti, lebih mudah serta terjamindantidak butuh banyak waktu anda untuk meluangkannya, Tidaksepertiaplikasi pulsa gratis lainnya yang membutuhkan anda untukinstallaplikasi ini itu dan memakan banyak waktu anda serta memakankuotainternet anda. Sistem ini tidak seperti itu! Sistem kamiakanbekerja otomatis sendiri dan terus menghasilkan pulsa gratisuntukanda jika anda mendapat TARGET yang PAS, cukup mereferensikandananda tinggal duduk manis PULSA GRATIS MENGALIR SETIAP HARI:)--------------------------------------------------------------------------------Mau Pulsa Gratis tiap detik? tiap menit? tiap jam? TiapHari?Cara mendapatkan pulsa gratis bagaimana? apakah ada tips triknya?tidak masalah itu bisa diatur asal ikutin aturan mainnyaaja.Caranya gampang ko. BACA PROSEDUR YANG TERTERA DALAMAPLIKASI!Syarat & Ketentuan------------------------------*No HP yang diterima hanya GSM dan bukan CDMA! dan berlokasidiIndonesia*No HP anda dijamin kerahasiaannya dengan tujuan hanyasebagaipengiriman PULSA dari kami ke Nomor HP anda tersebut. Tidakuntukyang lainnya.*Pastikan bahwa Nomor HP anda BENAR! Jika Nomor HP salah,Pulsatidak akan pernah masuk ke nomor anda dan itu bukan tanggungjawabkami.*PuLsa Gratis anda akan selalu dikirimkan ke Nomor HP andasetiapmencapai Rp 5.000.*Tidak ada komplain atau ganti rugi apapun dari pihakkami,karena semua layanan ini GRATIS. Tidak ada biaya apapunyangdibebankan kepada anda.NOTE !!!The system's toll free surer, easier and secure and does nottakemuch of your time to meluangkannya, toll-free Unlikeotherapplications that require you to install this application itandtakes a lot of your time and take your internet quota. Thesystemis not like that! Our system will automatically work itselfandcontinue to generate free credit to you if you got TARGETPAS,please refer and you just sit TOLL FREE FLOW EVERY DAY :)--------------------------------------------------------------------------------Want Toll Free every second? every minute? every hour? Everyday?How to get free pulses how? is there any tips of his tricks?not aproblem that can set the rules of origin ikutin wrote. Howeasy ko.READ THE PROCEDURE SET FORTH IN THE APPLICATION!Terms and conditions------------------------------* No HP received only GSM and not CDMA! and is locatedinIndonesia* No HP you guaranteed confidentiality with the only goal asthedelivery of our PULSE your phone number to it. Not forothers.* Make sure that the phone number you are RIGHT! If thephonenumber is wrong, Pulse will never enter your number and it isnotour responsibility.* Toll Free you will always be sent to your phone number toreachRp 5,000 each.* No complaint or compensation whatsoever from our side,becauseall of these services for FREE. There is no any costscharged toyou.
Easy Search Cheapest Product 5.0.20181021
More Share Corp
We build a search engine to allow you to find the cheapest productsfrom online stores are already well-known in the world, with thisfacility the consumer can quickly make comparisons more affordableprice. For the Provider store itself of the benefits is a healthycompetition and competitive in price field and able to provide thebest to its customers. ------ Feature ------ *Make it easy to finda reference the lowest price *price level cheapest to mostexpensive. *special price each day. *simple and flexible ------Country Availabel ----- *Indonesia *Malaysia *Singapore *Philippine*Thailand *Vietnam ----- FAQ & Tutorial ----- Does the Internetneed a data connection? Yes, to request the latest data related tothe product you want to search. Why does the search results do notshow up? Try clicking the SEARCH button again, or change thecontents of the product name, Try checking your internet networkconnection, or try to close the application and open it again. Isthis service free? YES, criticisms and suggestions and feedback isvery helpful to develop these applications become better, Rate 5,Like, follow and other subscribe would make us excited :) Yourstore want to participate to be our partner? Or are there anyfurther questions? Please contact us. ----- DISCLAIMER ----- Allthe products shown on this page is fully-owned provider of relatedonline store, whether it be pictures, prices, specifications andprocess sales and purchase all be the responsibility of thewebstore, this application only facility which enables you tofacilitate the search for the best price. We are not responsiblefor any complaints of these products!
Guitar Chord Transposer Simple 5.0.20180623
More Share Corp
Guitar Chord Transposer Simple and Manager is a free and easy wayto transpose guitar chords. Simply enter your chords and lyric ofsong & transpose chords! it's like a magic!!! Transpose GuitarChords and Tabs Instantly - Now you can transpose guitar tablaturechords, change guitar tablature keys, and transpose guitar tabsevery where any where and play it laterOFFLINE!★★★★★★★★★★★Feature:* Easy Insert Chord and Lyric* EasyTranspose Chord* Save to your library* Play Chord in your libraryoffline* Easy manage Library★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★5 RATE and GOODCOMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)If you have any questions orproblem with this app, please do not hesitate to contact me.
Speed Load Test SmartPhone Benchmark 5.0.20181014
More Share Corp
Speed Load Test SmartPhone Benchmark is designed around data-drivenstories that help you learn more about your smartphone and tablet.With its unique charts, lists, and rankings, this app gives youunrivaled insights into the performance of your device. We build asimple comparison engine to allow you to find the fastestsmartphone performance, with this application, the consumer canquickly search for the best smartphone performance comparisons. Andthen you can buy it without hesitation. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Feature ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Score in percent ☆ Top Device List (Update Real Time) ☆☆☆☆☆☆☆☆☆The Benefit ☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ☆ first processor performance test ☆ heavyjavascript test ☆ speed test browser scrolling ☆ speed test opensthe browser ☆ speed test opens the application ☆ speed test closesthe application ☆ speed read test application ☆ reference beforebuying a smartphone NOTE!!! this app does not test your ram speed,your gpu speed, your internal storage speed or your internet speed.Just test the processor speed to read the application in the firsttime. ★★★★★★★★★★ 5 RATE and GOOD COMMENT WILL BE IMPROVE THISPROJECT :) If you have any questions or problem with this app,please do not hesitate to contact me.